Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Smetana | |
500 g | Delikatesspotatis | |
50 g | Löjrom | |
1 pc. | Citron - Eko | |
50 g | Smör | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Gräslök - färsk | |
1 krm | Flingsalt | |
1 tbsp | Dill - färsk |
Koka potatisen i saltat vatten. Låt svalna.
Skala och finhacka rödlök.
Finhacka dill och gräslök.
Bryt potatisen i mindre bitar med händerna. Stek potatisen gyllene och krispig i smör.
Bryn smöret i en kastrull.
Montering: Fördela potatisen på tallrikar och toppa med smetana, rödlök, gräslök, dill och löjrom. Ringla över brynt smör och riv över lite citronskal. Krydda med en nypa salt och peppar. Klart att servera.
Photo:
Roland Persson
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt