Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 pc. | Kvisttomater | |
0,5 tbsp | Vit balsamvinäger | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Gul Paprika | |
300 g | Vegetarisk Korv | |
0,5 pc. | Gurka | |
Gratäng | ||
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 pc. | Purjolök | |
100 g | Riven Ost | |
500 g | Vanliga morötter | |
1,5 tsp | Salt | |
1 tsp | Rosmarin - torkad | |
3 dl | Vispgrädde | |
500 g | Palsternacka | |
3 krm | Svartpeppar Malen |
Sätt ugnen på 200 grader.
Gratäng: Skala och skiva morötter och palsternacka. Skölj och strimla purjolök och skala och finhacka vitlök. Lägg alltsammans i en stor skål. Tillsätt rosmarin, grädde, salt och peppar och hälften av den rivna osten. Blanda om ordentligt och lägg över allting i en ugnsfast form. Strö över resten av den rivna osten och sätt in i ugnen ca 30-35 min.
Tillbehör: Stek korven på medelvärme i lite olja ca 5 min.
Skölj och strimla sallad och skölj och skär gurka, paprika och tomat i bitar. Blanda samman i en skål och ringla över lite olja och vinäger.
Servera korv och sallad tillsammans med rotfruktsgratängen.
Styling & Rekvisita (glas): www.oscarclothilde.com
Näringsvärde: 357 kcal, 14 g protein, 15 g fett, 39 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria