Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Guacamole | ||
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Avokado | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Citron | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Tillbehör | ||
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
65 g | Salladsmix | |
Quesadillas | ||
0,5 tsp | Salt | |
125 g | Körsbärstomater | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
320 g | Tortilla Wrap | |
280 g | Vegetariska produkter | |
150 g | Riven Ost | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
380 g | Kidneybönor | |
1 tbsp | Rapsolja | |
230 g | Tacosås |
Sätt ugnen på 150 grader. Tina Oumphen.
Quesadillas: Skölj och grovhacka tomater och koriander. Sila av bönorna och skölj dem i kallt vatten. Blanda tomater, koriander, bönor, peppar och salt i en skål. Mosa samman lite lätt med en gaffel så att lite av bönorna mosas. Tillsätt den tinade Oumphen och blanda om.
Fördela tacosalsa på 4 tortillabröd. Strö över ost och fördela Oumph- och tomatröran jämt. Lägg de andra tortillabröden över som ett lock och tryck ihop ordentligt.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek varje tortilla ca 2 min på varje sida på medelvärme så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Lägg över dem på ett fat i ugnen och förvara tills alla är klara.
Guacamole: Mixa samman avokadokött, vitlök och citronsaft till en röra med hjälp av en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Skölj salladen och ringla över lite olja och vinäger.
Skär varje quesadillas i 4 delar och servera tillsammans med guacamole och sallad.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 757 kcal, 43 g protein, 33 g fett, 66 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1