Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
125 g | Blåbär | |
0,5 pc. | Gurka | |
70 g | Färsk bladspenat | |
150 g | Cashewnötter Naturella | |
60 g | Salladslök | |
2,5 dl | Quinoa | |
300 g | Rödkål Färsk | |
2 pc. | Avokado | |
250 g | Edamamebönor | |
Dressing | ||
5 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
1 pc. | Citron | |
2 tsp | Flingsalt | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
2 tsp | Honung Flytande |
Sallad: Koka quinoan i rikligt med vatten ca 10-12 minuter. Sila sedan av den och spola quinoan kall i ett durkslag.
Skölj och strimla rödkålen och salladslöken (2 st). Skölj spenaten. Grovhacka eller mortla cashewnötterna och skär avokadon i bitar. Tärna gurka. Blanda samman quinoan med rödkål, salladslök, spenat, cashewnötter, avokado, gurka och de tinade edamamebönorna i en stor skål.
Dressing: Lägg basilikablad, olja, saft från en liten citron, balsamvinäger, flingsalt och peppar i en blender och mixa samman till en slät dressing. Det går även bra att lägga ingredienserna i en skål och mixa med stavmixer. Häll dressingen över salladen och blanda om ordentligt. Toppa med blåbär, ät och njut.
Näringsvärde: 751 kcal, 21 g protein, 41 g fett, 55 g kolhydrater.
Photo:
Lisa Löwenborg
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel