Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
950 g | Musslor Färska | |
1 krm | Salt | |
2 dl | Matlagningsvin Vitt | |
4 clove | Vitlök Vanlig | |
400 g | Spaghetti | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
20 g | Chilipeppar Röd | |
4 tbsp | Olivolja |
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Borsta de färska musslorna väl under rinnande kallt vatten. Kasta de som är trasiga. Fräs musslorna tillsammans med tunt skivad vitlök i olivolja någon minut. Häll i vin och rör runt, låt koka i ca 2 minuter tills alla musslor har öppnat sig. Lyft upp musslorna med en hålslev och lägg åt sidan. Släng de musslor som fortfarande är stängda. Låt spadet koka ihop 2 minuter och smaksätt med salt och peppar. Vänd ner musselspadet, musslorna, tunt skivad chili och hackad persilja i den nykokta pastan. Blanda och smaka av ytterligare en gång.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria