Skip to main content
Bondens zucchini- och kantarellomelett med Västerbottensost
Hemmakock

Bondens zucchini- och kantarellomelett med Västerbottensost

20 minEasy
233,15 kr
4 portions 41,79 kr per portion
Psst: Välj gärna ekologiska ägg och ekologisk mjölk i din omelett Fler omelettrecept: Västerbottenomelett, Frittata med sparris och feta.

Tillbehör
1 tbspOlivolja
125 gHaricot Verts Färsk
2 krmFlingsalt
1 krmSvartpeppar Malen
Omelett
0,5 dlStandardmjölk
300 gKantareller Konserv
1 pc.Persilja - färsk
8 pc.Ägg
100 gVästerbottensost
1 tbspOlivolja
2 krmSvartpeppar Malen
1 pc.Gul lök
1 cloveVitlök Vanlig
0,5 tspSalt
Instructions
1

Vispa ägg och mjölk försiktigt med lite salt och svartpeppar. Fräs finhackad lök, vitlök och borstade kantareller i en stekpanna med olivolja. Salta och peppra. Häll omelettsmeten över löken och svampen. Stek tills omeletten börjar stelna. Hyvla över Västerbottensost och toppa med färsk persilja.

2

Servera direkt ur pannan! Gärna med lättkokta haricotsverts toppade med havssalt, grovmalen svartpeppar och en god olivolja!

Photo:

Sally Voltaire