Skip to main content
Raw wrap med cashewdipp, tabbouleh och grönsaksstavar
Mari Bergman

Raw wrap med cashewdipp, tabbouleh och grönsaksstavar

30 minEasy
507,55 kr
4 portions 41,50 kr per portion
Raw Food till lunch? Här är en god, raw huvudrätt.

Dipp
1,5 tspLantbuljong
100 gVanliga Tomater
1,5 dlCashewnötter Naturella
2 cloveVitlök Vanlig
100 gSoltorkade Tomater
1 dlPersilja - färsk
1 dlBasilika - färsk
1 tbspFärsk ingefära
1 pc.Röd Paprika
1 pc.Vanliga morötter
0,5 pc.Gurka
250 gRättika, (1 st)
0,5 pc.Savoykål
1 pc.Gul Paprika
Raw tabbouleh
2 tbspOlivolja
0,5 pc.Persilja - färsk
2 cloveVitlök Vanlig
1 krmSvartpeppar Malen
65 gCitron, (0,5 st)
0,5 pc.Mynta - färsk
500 gBlomkål Färsk
1 pc.Rödlök
1 tspSalt
200 gVanliga Tomater
Instructions
1

Skölj blomkålshuvudet och mixa det sedan till ett grovt smul i en matberedare.

2

Mixa samman alla ingredienser till cashewdippen i en matberedare.

3

Grovhacka persilja och mynta och skölj och tärna tomaterna fint. Skala och finhacka rödlöken och vitlöken. Blanda samman med blomkålssmulet och tillsätt citronsaft, olivolja, salt och peppar. Smaka av och krydda ev mer.

Dipp:

4

Skölj paprika, tomat och gurka. Kärna ur paprikan. Skala morot och rättika. Skär ca 5 cm långa strimlor av grönsakerna.

5

Skölj savoykålsbladen och fyll dem med en klick cashewdipp, grönsaksstavar och en stor sked av raw tabbouleh. Vik ihop, ät och njut.

Photo:

Linnea Swärd