Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Rödlök | |
3 tsp | Strösocker | |
2 tsp | Majsstärkelse | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
2 tsp | Sesamfrö Skalat | |
150 g | Vegetariska Bitar | |
2 tsp | Chiliolja | |
2 tbsp | Olivolja | |
2 tbsp | Vit balsamvinäger | |
2 pc. | Grön Paprika | |
2 pc. | Purjolök | |
4 tbsp | Kinesisk soja |
Blötlägg sojabitarna i vatten i 15 minuter, krama sedan ut överflödigt vatten och tillsätt majsstärkelse. Blanda runt ordentligt och ställ åt sidan.
Hacka purjolök, rödlök och grön paprika. Hacka sedan koriandern.
I en annan skål blandar du i hälften av majsstärkelsen, vinäger, socker, soja och chiliolja.
Värm en stekpanna och tillsätt olivoljan. Tillsätt purjolök, rödlök, paprika och koriander i pannan och stek ungefär 4 minuter.
Lägg i sojabitarna (eller valfritt köttsubstitut) och låt steka några minuter till.
Avsluta med sojablandningen och låt det gotta till sig i ett par minuter innan du stänger av värmen.
Servera och dekorera med sesamfrön och koriander.
Photo:
Andreas Ivarsson
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge