Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
0,5 pc. | Isbergssallat | |
0,5 pc. | Rödlök | |
250 g | Vanliga morötter | |
1 tsp | Vitvinsvinäger | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Olivolja | |
400 g | Tagliatelle | |
600 g | Kycklingfile | |
100 g | Pesto Grön | |
250 g | Körsbärstomater |
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Skär kycklingen i 1 cm tjocka skivor och stek den i en varm panna i lite olivolja. Salta och peppra efter smak.
Sallad: Skala och strimla rödlöken. Skölj och strimla salladen. Skala och riv morötterna och grovhacka persiljan. Blanda samman i en skål och ringla över lite olja och vinäger.
Halvera cocktailtomaterna.
Sila av pastan och blanda den med kycklingen, tomathalvorna och peston. Blanda runt ordentligt och smaka av med salt och peppar.
Photo:
Linnea Swärd
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria