Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pestotäcke | ||
50 g | Parmesanost | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
1 clove | Vitlök Färsk | |
2 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
Till servering | ||
2 dl | Bulgur | |
Smörslungade haricot vertes | ||
2 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
250 g | Haricot Verts Fryst | |
1 tbsp | Smör | |
1 tsp | Salt | |
500 g | Torskfilé Färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Värm ugnen till 200°.
Lägg fisken i en ugnsfast form och krydda med salt och svartpeppar.
Repa bladen från basilikan. Skala vitlöken. Mixa basilika, vitlök, ost och olivolja. Fördela blandningen på fisken. Tillaga mitt i ugnen ca 10-15 min. Fisken är klar när köttet separerar lätt.
Koka bulgur enligt förpackningens beskrivning.
Koka haricot vertes enligt förpackningens anvisningar. Tillsätt en klick smör till de varma grönsakerna och vänd runt. Smaka av med salt och peppar.
Servera fisken med bulgur och smörslungade haricot vertes.
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Torskrygg Skrei med Skinn MSC ca