Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
0,25 pc. | Aluminiumfolie | |
Sommarsallad | ||
75 g | Rödlök | |
150 g | Sugarsnaps | |
2 krm | Salt | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
50 g | Salladsmix | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Olivolja, Extra Virgin | |
125 g | Rädisor | |
1 clove | Vitlök Färsk | |
140 g | Gul lök | |
500 g | Torskfilé Färsk | |
1 pc. | Dill - färsk | |
700 g | Färskpotatis | |
1 tsp | Salt | |
2 dl | Vispgrädde | |
3 krm | Svartpeppar Malen |
Fiskknyten: Sätt ugnen på 200 grader.
Tvätta potatisen och skär dem i ½ cm tjocka skivor. Förkoka potatisskivorna ca 5-7 min i saltat vatten. Skala och skiva gul lök och vitlök. Grovhacka dillen.
Gör 4 st stora folieark. Ett
är att lägga ett dubbelt lager med folie i botten så blir den mer värmetålig. Lägg potatisskivor i botten av varje folieark och en bit torsk(ta bort eventuella ben i torsken) ovanpå. Fördela lök och dill över fisken (spar dill till salladen). Salta och peppra ordentligt och vik upp foliet så att det blir som en skål. Häll över grädde i varje paket och vik ihop. Sätt in fiskpaketen i ugnen ca 20 min.
Sallad: Skölj och dela rädisor och salladsärtor. Skala och skiva rödlöken. Blanda ihop med salladsmix och hackad dill. Ringla över lite olivolja och vinäger.
Servera fiskknytena med sommarsalladen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
2 Torskrygg Skrei med Skinn MSC ca
1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1