Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Matolja | |
1 tbsp | Sesamfrö | |
1 pc. | Chilipeppar Färsk | |
4 dl | Basmatiris | |
0,5 pc. | Färsk ingefära | |
1 dl | Ostronsås | |
1 tsp | Sesamolja | |
3 clove | Vitlök | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
600 g | Kycklinglårfile |
Skala och strimla ingefära och vitlök. Skiva halva chili. Torka av kycklingdelar. Bryn kycklingen till fin färg i en het stek- eller wokpanna i olja.
Fräs ingefära och vitlök tillsammans med kycklingen. Lägg i skivade chilin. Slå på ostronsås, sesamolja och vatten så det precis täcker. Lägg på ett lock. Bräsera (sjud) i cirka 30 minuter.
Tag av locket. Låt vätskan koka ihop. Smaka av med salt och peppar. Häll upp i skålar. Garnera med resten av chilin, koriander och sesamfrön.
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko