Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
600 g | Blandfärs | |
1 pc. | Naanbröd | |
1 tbsp | Curry | |
3 clove | Vitlök | |
100 g | Aprikoser Torkade | |
2 dl | Röda Linser Torkade | |
165 g | Salladsmix | |
3 dl | Långkornigt Ris | |
1 tbsp | Rapsolja | |
400 g | Kokosmjölk | |
1 krm | Kardemumma | |
0,5 pc. | Purjolök |
Hetta upp en stekgryta eller stekpanna med olja.
Fräs purjolök och vitlök på mellanvärme i någon minut.
Tillsätt färsen samt curry och kardemumma och bryn allt i ett par minuter tills färsen är genomlagad.
Rör ner kokosmjölk, aprikoser och linser och låt koka upp på mellanvärme.
Lägg på ett lock och låt sjuda i ca 10 minuter eller tills linserna är färdigkokta. Rör om då och då under tiden.
Servera med ris sallad och naanbröd.
2 Blandfärs 50/50 500g Smak av Gotland
1 Naanbröd Mini 260g 4-p Santa Maria
1 Aprikoser Torkade 200g Eldorado
1 Röda Linser Torkade Eldorado
2 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1