Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Grekisk Yoghurt | |
15 g | Franska Örter | |
1 kg | Potatis Fast | |
150 g | Fetaost | |
6 g | Kryddpeppar Malen | |
1 tbsp | Citrongräs Färsk | |
1 200 g | Färsk laxfilé | |
7 g | Salt |
1/ Ugn 200º. 2/ Lägg laxen med skinnsidan ner på en plåt med bakpapper. Krydda med salt och peppar och droppa över citronsaft. 3/ Smula fetaosten fint eller mosa den med en gaffel. Blanda väl med yoghurt och örtkryddor. Bred blandningen över laxen och baka i ca 20 minuter tills laxen är klar. 4/ Servera med kokt potatis.
Photo:
internet
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Kryddpeppar Malen 40g Kockens
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt