Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Risotto | ||
3 tbsp | Olivolja | |
2 tbsp | Smör | |
400 g | Rödbetor | |
0,5 dl | Parmesanost | |
1 pc. | Gul lök | |
1 clove | Vitlök | |
5 dl | Grönsaksbuljong | |
2,5 dl | Arborioris | |
600 g | Laxfilé | |
Fetaröra | ||
1 tsp | Rosmarin - torkad | |
200 g | Fetaost | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk |
Skala och skär lök och rödbetor i små bitar. Fräs dem i olivoljan i en vid kastrull eller stekpanna med höga kanter. Häll ner riset och tillsätt lite het buljong i taget. Puttra i 20 minuter, och tillsätt mer buljong efter hand.
Blanda ihop fetaröran, och missa inte att ha i lite salt och peppar också. Lägg laxen på oljat ungsfat, och bred över fetaröran. Grädda i 200–225°C i 12–15 minuter (eller tills du vet att laxen är klar).
Rör ner smör och riven parmesan i risotton. Smaksätt med salt och peppar, och servera med en grönsallad.
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana