Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 tsp | Salt | |
1,25 dl | Kvarg 10 procent | |
1,8 dl | Standardmjölk | |
3 pc. | Ägg | |
2 pc. | Paprika | |
3,5 dl | Vetemjöl | |
250 g | Fryst Bladspenat | |
2 krm | Vitpeppar | |
2 dl | Riven Gratängost | |
100 g | Smör |
Gör pajdeg av smöret, vetemjölet och kesellan. (Tillsätt kesellan sist.) Förgrädda pajskalet i 200°C ungefär 10 minuter.
Tina spenaten och pressa ur vätska. Tärna paprikorna och fräs dem mjuka. Blanda ihop all fyllning (spenat, paprika, ägg, mjölk, ost, kryddor). Grädda i 200–225°C i typ 30 minuter.
Servera gärna med bröd och sallad.
PS: Det funkar fint att ha i tärnad fetaost också.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt