Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 dl | Valnötter | |
720 g | Tomatsås, (6 dl) | |
100 g | Riven Gratängost, (2 dl) | |
2 tbsp | Russin | |
400 g | Färska lasagneplattor, (10 plattor) | |
50 g | Ruccolasallat | |
150 g | Getost, Chevre | |
150 g | Kvarg 10 procent, (1,5 dl) |
Sätt ugnen på 200°C.
Skär bort kanterna på getosten. Mosa. Hacka ruccola och valnötter grovt.
Blanda getost, ruccola, kesella, russin och valnötter.
Gör tomatsås av något slag, och låt koka upp. Lägg fyllningen på lasagneplattorna och rulla ihop.
Lägg i en ugnssäker form. Häll på tomatsås + riven ost. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter. Servera med sallad. En normalstor ugnsform rymmer ungefär 5 portioner.