Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Ströbröd | |
0,5 dl | Persilja - fryst | |
1 krm | Svartpeppar | |
35 g | Smör | |
0,5 tsp | Salt | |
100 g | Purjolök | |
1 tsp | Strösocker | |
1 pc. | Ägg | |
350 g | Kidneybönor | |
2 krm | Muskot Malen | |
125 g | Cottage Cheese | |
2 tsp | Dijonsenap |
Mixa kidneybönor och ägg. Finhacka purjon (ca 1 dl), och blanda ner tillsammans med keso och hackad persilja. Blanda. Ha i dijonsenap, svartpeppar, muskot(!), salt och stösocker. Blanda. Blanda ner ströbröd och låt svälla i 10 minuter.
Forma till biffar och stek i smör. Servera exempelvis till potatisgratäng.
Variant: Ta bort dijonsenap men ha i någon tesked chiliflakes. Eventuellt lite mindre keso men istället två ägg. (Verkar funka bra med andra bönor, men jag har inte testat så många sorter än.)
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt