Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Hela Tomater Konserverade | |
0,5 dl | Olivolja | |
0,65 kg | Penne | |
1 pc. | Rödlök | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
500 g | Finkrossade Tomater Basilika | |
1 clove | Vitlök | |
200 g | Mozzarellaost | |
1 pc. | Aubergine |
Skär auberginen i ca 2 cm stora tärningar och fräs i olivolja. (Det går åt en del.) Hacka rödlöken och vitlöken och låt fräsa tillsammans med auberginen. Tillsätt burktomaterna (och de krossade), skurna i bitar, och lite balsamvinäger. Låt puttra ett tag – ju längre desto bättre. Minst 15 minuter.
Koka pastan. Riv mozzarellan i strimlor. Blanda pasta och auberginsåsen och servera med mozzarellan till.
2 Pasta Penne Rigate 500g Garant
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
2 Krossade Tomater Örter 390g Garant
2 Mozzarella 125g Michelangelo