Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
150 g | Körsbärstomater | |
6 tbsp | Balsamvinäger | |
0,7 pc. | Rödlök | |
200 g | Gurka | |
2 tbsp | Olivolja | |
800 g | Svarta Bönor | |
100 g | Färsk bladspenat | |
400 g | Fetaost |
Tärna gurkan, skär körsbärstomaterna i halvor, finstrimla rödlöken. Skär/bryt fetan i bitar. Häll av bönorna och skölj dem. Blanda dressing av olja och balsamvinäger, gärna tillsammans med örtsalt och svartpeppar.
Blanda ihop salladen, häll över dressing. Klart.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
3 Fetaost Original 23% 150g Fontana