Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Morötter | |
3 dl | Röda Linser Torkade | |
8 dl | Vatten | |
1 tsp | Spiskummin | |
1 tsp | Cayennepeppar | |
1 tsp | Koriander - torkad | |
2 tbsp | Citronjuice - råpressad | |
1 pc. | Vanliga Tomater | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
2 tbsp | Färsk ingefära | |
1 tsp | Torkad gurkmeja | |
1 clove | Vitlök | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Ingefära Malen | |
400 g | Kokosmjölk |
Skölj linserna. Skala och hacka löken. Skala morötterna och skär i slantar. Fräs spiskummin i lite olja i 30 sekunder eller så. Lägg i löken och fräs tills den är genomskinlig. Eller så. Tillsätt torkad koriander, gurkmeja, torkad ingefära och cayennepeppar, samt morötter, linser och vatten. Småkoka i 10–15 minuter. Skär tomaten i grova bitar. Hacka koriandern grovt. Rör ner tomat, kokosmjölk, riven ingefära, (färsk) koriander, vitlök och citronjuice. Sjud i ytterligare 5 minuter. Häll upp och garnera med korianderblad, och eventuellt också riven morot och riven kokos.
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Koriander Malen 28g Santa Maria