Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Kinesisk soja | |
2 tbsp | Jordnötsolja | |
600 g | Fläskkarré Skivor | |
2 tsp | Strösocker | |
2 pc. | Purjolök | |
2 tbsp | Sesamolja | |
20 g | Färsk ingefära | |
6 pc. | Färska champinjoner | |
1 tsp | Salt | |
20 g | Chili | |
2 tbsp | Matlagningsvin Vitt |
Strimla fläskkarrén tunt på tvären, blanda med salt, soja, socker, vin och sesamolja, låt marinera medan riset kokar.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Borsta av och skär svampen i klyftor. Snitta upp och skölj purjon noga, skiva den vita delen. Riv ingefäran. (Använd 6 cm)
Börja woka när riset är klart. Hetta upp jordnötsoljan i en stekpanna, stek köttet hastigt på hög värme, tillsätt sedan svamp, purjo, chili, ingefära och eventuell överbliven marinad, fräs ytterligare några minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt