Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Färs | ||
1 tsp | Timjan | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
1 g | Mejram, ca 1 tsk | |
1 pc. | Ägg | |
0,5 tbsp | Linfröolja | |
300 g | Älgfärs | |
0,5 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Dijonsenap | |
1 dl | Vatten | |
55 g | Vitlök | |
1 pc. | Färska champinjoner | |
Ugnsbakade rotsaker | ||
100 g | Brysselkål | |
50 g | Broccoli | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 pc. | Morötter | |
100 g | Rotselleri | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
50 g | Blomkål | |
0,5 tsp | Mejram | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 pc. | Potatis |
Blanda alla ingredienser till färsen med 1 msk whisky och 1/2 dl Fibrex tills smeten känns fast. Ställ i kylen. Forma sen fyra lika stora biffar och stek i rapsoljan 5-6 min på varje sida.