Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Riven kokos | |
2 tbsp | Sötningsmedel | |
100 g | Mandelmjöl, (2 dl) | |
1 tbsp | Kokosfett | |
50 g | Mat & Bak Smör Osaltat | |
1 tsp | Kaffe |
Rör samman rumsvarmt smör med kokosfettet. Vänd ner mandelmjöl och sötningsmedel ( Sukrin ) Rör samman och tillsätt sedan kaffet. Ställ smeten i kylen och låt stelna lite. Ta sedan fram och forma smeten till små bollar. Rulla dem i kokosflingor. Förvara smörbollarna kallt.
Variation på smörbollarna. Byt ut kokosfettet mot t.ex. mandelsmör eller jordnötssmör ( samma mängd ). Du kan doppa bollarna i smält choklad eller rulla dem i rostade sesamfrön alternativt finhackad sötmandel.
Photo:
Heléne Lindberg
1 Kokosolja Kallpressad EKO 500ml Clean Eating