Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Kummin | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
2 tbsp | Pesto Grön | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
320 g | Tortiglioni | |
0,5 tsp | Havssalt | |
4 pc. | Rödbetor Färsk | |
1 pc. | Gul lök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
150 g | Getost, Chevre |
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala rödbetorna och dela i kvartar och lägg på en plåt. Ringla över olivolja och havssalt.
Baka rödbetorna mitt i ugnen i ca 40 minuter.
Strimla kycklingen, skala och skiva löken, mortla kumminen.
Skär getosten i skivor. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
Värm en stekpanna med olivolja och fräs lök, kyckling och kummin.
Blanda i peston i kycklingfräset.
Blanda ihop pastan med kycklingfräset, ungsrostade rödbetorna och den skivade getosten.
Toppa med lite smulor från getosten, persilja, ringla över granatäppelsirape eller honung och krydda med nymalen svartpeppar.
Photo:
Barilla
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Pesto alla Genovese 190g Barilla
1 Pasta Tortiglioni Al Bronz 400g Barilla
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria