Skip to main content
Ratatouille med parmalindad torsk LCHF

Ratatouille med parmalindad torsk LCHF

45 minEasy
406,12 kr
4 portions 68,23 kr per portion
Parmaskinkans sälta passar bra till den milda torsken

Torskrygg
100 gLufttorkad Skinka
70 gSalladsmix
1 tbspVitvinsvinäger
3 tbspOlivolja
600 gTorskrygg Fryst
Ratatouille
100 gSmör
0,5 tspSalt
200 gAubergine
100 gLök
2 dlKrossade Tomater
200 gZucchini
Instructions
1

Sätt ugnen på 200 grader. Skär aubergine och zucchini i bitar och löken i skivor. Lägg dem på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Smält smöret och häll över. Salta och peppra lite. Ställ in i ugnen i cirka 15 minuter. Lägg sedan över grönsakerna i en stekpanna och fräs ett par minuter. Tillsätt de krossade tomaterna och smaka av med salt och peppar.

Linda parmaskinkan runt torskbitarna och lägg dem i en ugnsfast form. Ringla över olivolja och låt stå i ugnen tills innertemperaturen är 55 grader. Servera den parmainlindade torsken med ratatouillen, salladsblad, olivolja, vinäger, salt och peppar.

Photo:

Heléne Lindberg