Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Korv | |
1 pc. | Citron | |
2 pc. | Kycklingfile Fryst | |
1 tbsp | Olivolja | |
2,5 dl | Grötris | |
1 pc. | Hönsbuljong | |
1 pc. | Lök | |
0,25 g | Saffran | |
1 tsp | Rökt paprikapulver | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
2 clove | Vitlök |
Fräs löken mjuk i oljan. Ha i vitlöken och stek på en stund till. Ha i kycklingen och chorizon och stek dem tills de fått färg. Ha i tomatpurén, saffranet, gurkmejan och paprikapulvret. Smula i buljongtärningen. Hit fram kan du förbereda om du vill servera paellan senare. När du sedan ska tillaga paellan, häller du i det kokande vattnet och när du ser att allt kokar, häller du i matveten och ärtorna. Låt puttra på spisen i 15 minuter. Servera med citronklyftor. Que aproveche!
Photo:
Sara Asplund