Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Hollandaise | ||
3 dl | Smör | |
1 dl | Dragon - torkad | |
0,5 pc. | Citron | |
2 tbsp | Dill - färsk | |
3 pc. | Ägg | |
2 pc. | Schalottenlök | |
30 g | Caviar & Stenbitsrom | |
3 dl | Rödvinsvinäger | |
Sparris & Bröd | ||
250 g | Sparris Färsk | |
0,2 pc. | Formfranska |
Blanda vatten, rödvinsvinäger, schalottenlök, dragon och koka ihop tills ca 1 dl vätska återstår. Sila.
Vispa äggulor, reduktionen och citronsaft till ett fluffigt skum över knappt sjudande vattenbad - det får inte vara för varmt, då koagulerar äggulorna.
Tillsätt det skirade smöret i en tunn stråle under kraftig vispning. Blanda ner dill och rom före servering. Tips om såsen spricker! Ta genast av kastrullen från värmen, lägg i en isbit och vispa kraftigt.
Ta 2 skivor formbröd per 4 portioner. Riv brödet i smulor. Stek det i oljan och tillsätt örterna.
Skär av den nedersta träiga delen av sparrisen. Vänd runt den i oljan, salta och peppra. Grilla runt om. Servera den grillade sparrisen med hollandaisesåsen och strö över brödsmulorna.
om såsen spricker! Ta genast av kastrullen från värmen, lägg i en isbit och vispa kraftigt.
Ta 2 skivor formbröd per 4 portioner. Riv brödet i smulor. Stek det i oljan och tillsätt örterna.
Skär av den nedersta träiga delen av sparrisen. Vänd runt den i oljan, salta och peppra. Grilla runt om. Servera den grillade sparrisen med hollandaisesåsen och strö över brödsmulorna.
2 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko