Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Frysta räkor | |
0,5 g | Saffran | |
1 clove | Vitlök | |
10 pc. | Körsbärstomater | |
1 dl | Vatten | |
1 dl | Matlagningsvin Vitt | |
1,5 tbsp | Hummerfond Buljong | |
1 tsp | Dill - fryst | |
0,5 pc. | Purjolök | |
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Morötter | |
200 g | Sejfile | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Fänkål Färsk |
Tina räkorna (räkna med att det tar 1-2 timmar). Skala därefter räkorna och ställ in dem i kylen.
Skiva moroten i tunna skivor. Strimla fänkål och purjolök. Finhacka vitlöken. Fräs kort i smör och saffran. Tillsätt därefter vitt vin, hummerfond, vatten och crème fraiche. Låt grytan koka upp. Skär fisken i tärningar och lägg ner den i grytan. Låt allt småkoka under lock i 10-15 minuter.
Krydda med salt, svartpeppar och dill. Lägg till slut på tomaterna och räkorna.
Servera med grovt bröd.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt