Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Grönsaker | ||
1 pc. | Blomkål | |
0,5 pc. | Rotselleri | |
0,5 pc. | Grönsaksbuljong | |
0,5 pc. | Purjolök | |
Biff stroganoff | ||
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
250 g | Lövbiff | |
1 clove | Vitlök | |
1 tsp | Balsamvinäger | |
1 pc. | Lök | |
400 g | Krossade Tomater | |
0,5 pc. | Grönsaksbuljong | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
Ris | ||
1 krm | Salt | |
0,75 dl | Fullkornsris |
Koka riset enligt instruktionera på förpackningen.
Finhacka lök och vitlök. Strimla lövbiffen. Stek lök, vitlök och biff i olja. Häll i krossade tomater och tomatpuré. Låt koka på låg värme i några minuter.
Skär upp blomkål i buktetter. Skiva purojlöken. Skala rotselleri och skär den i tärningar. Koka grönsakerna tillsammans med grönsaksbuljong tills de är mjuka.
Tillsätt buljongtärning, vinäger och creme fraiche till såsen. Låt koka en liten stund. Smaka av med salt och peppar.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
2 Krossade Tomater 390g Garant