Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Flingsalt | |
1 pc. | Purjolök | |
200 g | Körsbärstomater | |
5 dl | Kokosmjölk | |
1 tbsp | Hönsbuljong | |
1 krm | Svartpeppar | |
750 g | Potatis Fast | |
1 tbsp | Olivolja | |
600 g | Kycklingfile | |
1 tbsp | Curry |
Skala och tärna poatisen och skiva purjolöken. Lägg potatisen och purjolöken i en kastrull med olja och fräs några minuter med curry tills potatisen och purjon mjuknar med inte får färg. Stek kycklingen i en stekpanna, ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg och lägg över den i kastrullen. Tillsätt kokosmjölken, kycklingbuljongen och smaka av med salt och peppar. Koka grytan på svag värme ca 15 minuter och lägg i tomaterna och koka ytterligare några minuter. Servera grytan med thaibasilika.
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria