Skip to main content
Gravad lax med vattenmelon och fetaost
Hemmakock

Gravad lax med vattenmelon och fetaost

6 hEasy
579,50 kr
4 portions 96,10 kr per portion
Gravad lax måste vara den bästa vardagsmaten. Den är ju bara att skiva upp.

Vattenmelon och fetaost
40 gSalladslök
1 dlCashewnötter Naturella
1 pc.Koriander - färsk
1 pc.Fänkål Färsk
400 gVattenmelon
150 gSockerärta Färsk
40 gChilipeppar Röd
200 gFetaost
1 tbspRödvinsvinäger
2 tbspOlivolja
Fisk
2 krmSvartpeppar
1 tbspSalt
1 tbspStrösocker
600 gLaxfilé
Instructions
1

Gnid in laxen med salt, socker och peppar. Här är det viktigt med rätt mängd. Lägg fisken på ett fat med plastfilm och grava över natten. Skär snygga skivor före servering. Skär melonen i tärningar. Halvera sockerärtorna. Skiva fänkål, salladslök, koriander och chili. Blanda alla grönsakerna med cashewnötter, vinäger och olivola. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp och smula över featosten.

Photo:

Magnus Skoglöf