Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Vattenmelon och fetaost | ||
40 g | Salladslök | |
1 dl | Cashewnötter Naturella | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
1 pc. | Fänkål Färsk | |
400 g | Vattenmelon | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
40 g | Chilipeppar Röd | |
200 g | Fetaost | |
1 tbsp | Rödvinsvinäger | |
2 tbsp | Olivolja | |
Fisk | ||
2 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Salt | |
1 tbsp | Strösocker | |
600 g | Laxfilé |
Gnid in laxen med salt, socker och peppar. Här är det viktigt med rätt mängd. Lägg fisken på ett fat med plastfilm och grava över natten. Skär snygga skivor före servering. Skär melonen i tärningar. Halvera sockerärtorna. Skiva fänkål, salladslök, koriander och chili. Blanda alla grönsakerna med cashewnötter, vinäger och olivola. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp och smula över featosten.
Photo:
Magnus Skoglöf
1 Vattenmelon Hel Liten Klass1
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt