Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Rårörda lingon | ||
1 dl | Strösocker | |
200 g | Lingon Fryst | |
Biffar | ||
1 krm | Vitpeppar | |
3 pc. | Ägg | |
2 dl | Ströbröd | |
3 tbsp | Vispgrädde | |
1 tsp | Salt | |
1 krm | Strösocker | |
300 g | Kalvfärs | |
Potatismos | ||
25 g | Smör | |
0,5 dl | Mellanmjölk | |
0,5 dl | Vispgrädde | |
12 pc. | Potatis för Mos |
Blanda lingon och socker och låt stå i rumstemperatur tills sockret löst sig. Rör om då och då.
Dela äggen och blanda kalvfärsen med äggulor, vispgrädde, salt, peppar och socker. Blanda noga och ställ färsen svalt.
Skala och koka potatisen. Värm gräddmjölken tillsammans med smöret. Vispa potatisen och den varma gräddmjölken till ett slätt mos. Smaka av med salt och peppar.
Forma kalvfärsen till biffar, vänd dem i ströbröd och stek dem i en blandning av olja och smör på medelhög temperatur.
Servera med potatismos och rårörda lingon.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt