Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Krutonger | ||
2 tbsp | Olivolja | |
4 pc. | Formfranska | |
Aioli | ||
2 dl | Majonnäs | |
2 clove | Vitlök | |
Soppan | ||
800 g | Laxfilé | |
1 pc. | Fiskbuljong | |
2 pc. | Morötter | |
8 pc. | Potatis | |
2 clove | Vitlök | |
5 dl | Vatten | |
2 pc. | Gul lök | |
500 g | Räkor | |
600 g | Torskfilé | |
4 pc. | Palsternacka | |
2 tsp | Paprikakrydda | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
1 pc. | Fänkål Färsk | |
780 g | Passerade Tomater, (2 st) | |
Riven parmesan | ||
200 g | Parmesanost |
Dela grönsakerna i lika delar och fräs i olivolja. Häll allt i en stor gryta och tillsätt passerad tomat, vatten, vin (valfritt ca 2 dl) och kryddor. Låt stå och puttra till grönsakerna är genomkokta. Skär fisken i kuber och skala räkorna. Lägg i fisken och räkorna precis innan servering. Smaka av med salt och peppar.
Servera soppan med riven parmesanost, aoli och krutonger.
Aioli Blanda ingredienserna och smaka av med salt.
Krutonger skär brödet i fyrkanter, skvätt på olivolja och salta. Rosta i ugnen på 175 grader till de blivit knapriga.
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Paprikapulver 37g Santa Maria