Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Citronpeppar | |
1 tbsp | Dijonsenap | |
2 dl | Bladpersilja - färsk | |
2 tbsp | Balsamvinäger | |
4 pc. | Majskycklingfile fryst | |
60 g | Pinjenötter | |
500 g | Tagliatelle Färsk | |
1 dl | Japansk soja | |
1 dl | Olivolja | |
200 g | Riven Pecorinoost |
Lägg kycklingen i en form och häll över en blandning av dijonsenap, balsamvinäger, soya och olja. Strö över citronpeppar innan den ska in i ugnen (200 grader)
Koka den färska pastan enligt anvisningarna.
Blanda riven pecorinoost, persilja och pinjenötter och strö över innan servering.
2 Citronpeppar 55g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta