Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pizzadeg | ||
2 tbsp | Solrosolja | |
25 g | Jäst | |
0,5 tsp | Salt | |
2,5 dl | Vatten | |
6 dl | Vetemjöl | |
Tomatsås | ||
2 clove | Vitlök | |
780 g | Finkrossade Tomater Basilika | |
1 pc. | Gul lök | |
2 tsp | Salt | |
0,5 tbsp | Honung | |
Toppings | ||
1 pc. | Persilja | |
100 g | Salami pålägg | |
200 g | Mozzarellaost | |
100 g | Ruccolasallat | |
100 g | Röror | |
100 g | Parmesanost | |
100 g | Pilgrimsmusslor | |
150 g | Lufttorkad Skinka | |
Pizzasallad deluxe | ||
1 tsp | Italiensk Salladskrydda | |
200 g | Vitkål | |
2 tbsp | Rödvinsvinäger | |
3 pc. | Morötter | |
70 g | Ruccolasallat |
Värm upp vatten till 37 grader. Smula jästen i bunke och häll över lite av vattnet över jästen och rör runt tills det är upplöst. Häll i resten av vattnet och tillsätt salt och olja. I med vetemjölket, lite i taget. Vispa tills det blivit en fin deg, gärna med elvisp. Låt jäsa i cirka 45 minuter under bakduk.
Mjöla och knåda degen på bord tills den är smidig. Kavla ut degen i den form som du vill ha den i och lägg på bakplot eller pizza-former.
Tomatsås Stek löken i smör tills den blivit mjuk, slå på tomaten och låt puttra med kryddorna.
Pizzasallad Riv kålen och morötterna blanda alla ingredienser och låt stå en stund. Blanda i Ruccolan precis innan servering så det inte blir blöt.
Pizza Grunda med tomatsåsen och släng sedan på alla dina favorittoppings. Kör i ugnen på hög värme ca 250 grader tills pizzabotten fått fin färg.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Krossade Tomater Örter 390g Garant
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
2 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko