Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 L | Vaniljglass | |
Hannahs snabba chokladsås | ||
3 tbsp | Strösocker | |
1 dl | Vispgrädde | |
2 tbsp | Kakao | |
Maränger | ||
2 krm | Ättika | |
2 pc. | Ägg | |
4 tbsp | Sötmandel Spån | |
2 dl | Strösocker |
Sätt ugnen på 125 grader. Blanda sedan ihop Hannahs snabba chokladsås genom att röra ihop grädde, socker och kakao i ett glas. Dela äggen i vitor och gulor, och vispa sedan äggvitorna för hand ca 1 minut i en bunke. Tillsätt sedan ättikan och vispa ytterligare någon minut. Kör sedan i sockret lite i taget och vispa kraftigare med elvisp tills äggvitorna blivit ett fast och blankt skum. Rör försiktigt i lite chokladsås och spritsa sedan ut marängen på smörpapper på en plåt. Kör in i ugnen på 125 grader i 1 timma eller tills de släpper från pappret. Låt sedan svalna på galler.
Servera med god vaniljglass och färska bär.