Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Mandelmascarpone | ||
3 tbsp | Honung Flytande | |
250 g | Mascarpone | |
50 g | Sötmandel Naturell | |
Marinad | ||
2 tbsp | Balsamvinäger | |
3 tbsp | Råsocker Strö | |
500 g | Jordgubbar Färska |
I receptet behövs även 1-2 droppar bittermandelessens.
Strö socker och droppa balsamvinäger över jordgubbarna. Blanda försiktigt, täck över och låt dra 1 timme i rumstemperatur. Ställ eventuellt jordgubbarna i kylen en kort stund före servering.
Mandelmascarpone:
Skålla, skala och rosta mandeln i en torr och het panna. Hacka mandeln grovt. Blanda mandel och mascarpone och smaka av med honung och bittermandelessens. Servera crèmen tillsammans med jordgubbarna.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta