Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Marinad | ||
1,5 dl | Japansk soja | |
1 tbsp | Honung | |
2 clove | Vitlök | |
1 dl | Olivolja | |
900 g | Potatis | |
50 g | Flytande Smör och Margarin | |
1 pc. | Rosmarin - färsk | |
2 tbsp | Flingsalt | |
1 dl | Olivolja | |
600 g | Lammracks | |
Kryddsmör | ||
2 clove | Vitlök | |
1 tbsp | Salt | |
1 pc. | Citron | |
200 g | Mat & Bak Smör/Margarin |
Gör så här: Marinera lammet med soya, honung, vitlök, och olivolja och låt det ligga och dra en stund, stek istekpanna tills köttet är klart
Lammracksen kan utan problem bytas ut mot exempelvis lammkotletter.
Potatisen: Kör på smör och olja, krydda med salt, peppar och rosmarin och sedan in i ugnen.
Kryddsmör. Blanda smöret, med citron och vitlök, smaksätt med salt.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt