Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Japansk soja | |
2 tsp | Honung Flytande | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 600 g | Kyckling Steak | |
1 tsp | Flingsalt | |
0,5 tbsp | Smör | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
1 tsp | Chiliflakes |
Kyckling steak: Ta fram en stor bunke. Skala och riv vitlök och blanda med olja, soja, chiliflakes, honung och salt i bunken. Lägg ner kycklingsteakfiléerna och låt marinera i minst 30 min.
Hetta upp en stekpanna med olja och smör. Ta upp kycklingsteaken och skaka av lite marinad. Stek kycklingsteakfiléerna på medelhög-hög värme i ca 2-3 min på båda sidor så att de får en fin stekyta. Börja med att steka skinnsidan. Lägg över filéerna i en ugnsfast form och stek klart i ugnen i ca 5-7 min tills kycklingen är genomstekt. Har du en stekpanna som tål ugnsvärme kan du sätta in stekpannan direkt i ugnen. Eller grilla kycklingen på utegrillen.
Styling: Carina Hejde och Mari Bergman
Photo:
Nurlan Emir
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria