Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Gul lök | |
1 L | Hönsbuljong | |
2 dl | Kokosmjölk | |
2 clove | Vitlök | |
150 g | Spenat Blad | |
0,5 tsp | Cayennepeppar | |
100 g | Blomkål | |
1 tsp | Torkad gurkmeja | |
3 pc. | Potatis | |
1 tsp | Kanel | |
1 tsp | Kardemumma | |
2 pc. | Morötter | |
2 pc. | Kycklingfile | |
2 tbsp | Rapsolja | |
1 tsp | Spiskummin | |
2 tsp | Färsk ingefära |
Skär kycklingfiléerna i bitar. Skala och hacka löken och vitlöken. Skala potatisen och morötterna och skär dem i bitar. Skär även blomkålen i bitar. Fräs lök, vitlök och ingefära i olja i några minuter i en kastrull. Tillsätt kryddorna och rör om. Lägg ner kycklingen och stek den i ca 10 minuter. Tillsätt grönsakerna och fräs allt tillsammans någon minut.
Häll i buljongen och låt soppan småkoka i ca 15 minuter eller tills potatisen är mjuk. Ifall det är mycket olja på ytan skumma av den. rör i kokosmjölk och spenat och koka upp. Salta och peppra efter smak.
3 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria