Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Gurk- och spetskålssallad | ||
0,5 pc. | Gurka | |
0,5 pc. | Spetskål | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
0,5 pc. | Citron | |
Lax | ||
2 tsp | Sesamolja | |
2 pc. | Paprika | |
4 pc. | Basmatiris | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
4 pc. | Laxfilé | |
2 tsp | Tandoorikrydda |
Sätt ugnen på 200C. Lägg laxfiléerna på en plåt med bakplåtspapper. Pensla på sesamoljan och strö över Tandoorikryddan. Krydda med peppar.
Dela, kärna ur och skär paprikorna i strimlor. Lägg dem runt fisken och ringla över oljan. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min. koka under tiden riset och gör salladen.
Skär gurkan i tunna skivor. Finstrimla spetskålen. Lägga gurka och kål i en skål. Riv skalet av citronen och pressa ut juicen. Bland med övriga ingredienser och salladen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
4 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko