Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
220 g | Rostbiff Pålägg | |
Potatissallad | ||
50 g | Ruccolasallat | |
75 g | Fetaost | |
3 tbsp | Olivolja | |
700 g | Potatis Fast | |
100 g | Rädisor | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
0,5 pc. | Citron | |
250 g | Sparris Färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Gurka | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 krm | Salt |
Potatissallad: Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka i saltat vatten på låg värme ca 10 min. Var noga med att inte koka sönder den.
Skär bort det träiga längst ner på sparrisen och skär varje sparris i 4 delar. Skölj och skiva rädisorna och skölj och skiva gurkan i halvmånar. Skölj och finhacka dill och persilja och skölj ruccolan. Skär fetaosten i små kuber. Blanda samman alla ingredienser i en stor skål och tillsätt olja samt citronskal- och saft.
Sila av vattnet från potatisen och låt den svalna något och tillsätt den sedan till salladen. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Toppa potatissalladen med rostbiffsskivor.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 343 kcal, 21 g protein, 14 g fett, 32 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt