Skip to main content
Varm kycklingsallad

Varm kycklingsallad

40 minEasy
343,65 kr
4 portions 25,31 kr per portion
detox

Sallad
75 gHaricot Verts Fryst
75 gSparris Färsk
2 tbspPinjenötter
6 pc.Körsbärstomater
1 dlFärsk bladspenat
2 pc.Kycklingfile
4 tbspBasilika - färsk
Dressing
2 tbspOlivolja
1 tspÄppelcidervinäger
1 tspSenap
Instructions
1

Lägg kycklingbrösten i en kastrull med vatten, koka upp, sänk sedan värmen och låt sjuda i 8-10 minuter. Ta från kastrullen och låt svalna något. Ångkoka bönorna och sparrisknopparna tills de är mjälla men krispiga; fräscha upp i kallt vatten. Blanda bönorna och sparrisen med övriga salladsingredienser utom babybladen i en skål. Lägg ingredienserna till dressingen och 1 msk vatten i en burk med skruvlock och skaka om ordentligt. Skär upp kycklingen medan den är varm och tillsätt till salladen. Häll över dressingen och blanda runt så att den täcker. Servera i en stor salladskål och garnera med babyblad.