Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
75 g | Haricot Verts Fryst | |
75 g | Sparris Färsk | |
2 tbsp | Pinjenötter | |
6 pc. | Körsbärstomater | |
1 dl | Färsk bladspenat | |
2 pc. | Kycklingfile | |
4 tbsp | Basilika - färsk | |
Dressing | ||
2 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Äppelcidervinäger | |
1 tsp | Senap |
Lägg kycklingbrösten i en kastrull med vatten, koka upp, sänk sedan värmen och låt sjuda i 8-10 minuter. Ta från kastrullen och låt svalna något. Ångkoka bönorna och sparrisknopparna tills de är mjälla men krispiga; fräscha upp i kallt vatten. Blanda bönorna och sparrisen med övriga salladsingredienser utom babybladen i en skål. Lägg ingredienserna till dressingen och 1 msk vatten i en burk med skruvlock och skaka om ordentligt. Skär upp kycklingen medan den är varm och tillsätt till salladen. Häll över dressingen och blanda runt så att den täcker. Servera i en stor salladskål och garnera med babyblad.
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Äppelcidervinäger EKO 500ml Garant Eko