Skip to main content
Vild viltgryta
Hemmakock

Vild viltgryta

20 minEasy
452,50 kr
3 portions 90,55 kr per portion
Vild viltgryta

1,5 dlMatlagningsgrädde
1 tbspFlytande Smör och Margarin
20 pc.Enbär
50 gKantareller Torkade
1 pc.Gul lök
0,3 pc.Persilja - färsk
1,5 dlBulgur
100 gSockerärta
3 tbspGelé Svartvinbär
400 gÄlgskav
Instructions
1

Lägg de torkade kantarellerna i blöt några timmar. Hacka och fräs löken. Tillsätt avrunna kantareller. Koka bulguren enligt anvisningar på paketet. Lägg den frysta älgskaven i grytan med löken. Tina på medelvärme under omrörning. Tillsätt enbär och grädde, låt sjuda under omrörning. Servera med gele, bulgur och sockerärtor.