Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 dl | Matlagningsgrädde | |
1 tbsp | Flytande Smör och Margarin | |
20 pc. | Enbär | |
50 g | Kantareller Torkade | |
1 pc. | Gul lök | |
0,3 pc. | Persilja - färsk | |
1,5 dl | Bulgur | |
100 g | Sockerärta | |
3 tbsp | Gelé Svartvinbär | |
400 g | Älgskav |
Lägg de torkade kantarellerna i blöt några timmar. Hacka och fräs löken. Tillsätt avrunna kantareller. Koka bulguren enligt anvisningar på paketet. Lägg den frysta älgskaven i grytan med löken. Tina på medelvärme under omrörning. Tillsätt enbär och grädde, låt sjuda under omrörning. Servera med gele, bulgur och sockerärtor.
2 Kantareller Torkade Björnmat