Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pasta | ||
500 g | Rigatoni | |
500 g | Körsbärstomater | |
1,5 dl | Vatten | |
150 g | Riven Ost | |
Pesto | ||
1 pc. | Citron | |
1 pc. | Basilika | |
3 clove | Vitlök | |
70 g | Spenat Blad | |
1 dl | Parmesanost | |
1 dl | Olivolja | |
35 g | Grönkål | |
1,5 dl | Pinjenötter |
Koka pastan enligt instruktion. Sätt ugnen på 200 grader. Dela tomaterna på hälften Kör alla ingredienserna till peston i matberedare till fin konsistens. Man kan behöva peta ner spenaten i flera omgångar. Det bör vara ca 5 dl pesto när du är klar. Blanda pasta med tomater och pesto. Späd med lite vatten så det blir lite såsigt. Lägg över i ugnsfast form och strö lite ost över. Baka i ugnen i 10 - 15 minuter eller tills osten smält. Täck vid behov med lite aluminiumfolie.
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1