Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Olivolja | |
300 g | Mozzarellaost | |
250 g | Ravioli Färsk Smaksatt | |
250 g | Sojabönor Konserv | |
1 dl | Vatten | |
1 tbsp | Rödvinsvinäger | |
1 krm | Salt | |
1 dl | Pesto Röd | |
70 g | Romansallat | |
250 g | Tortellini Färsk |
Skär salladen i bitar. Häll av spadet från mozzarellan i en sil. Blanda olivolja och vinäger till dressing i en stor skål. Vänd ner mozzarellan. Krydda med salt och peppar. Koka pastan enligt anvisningen på förpakningen, koka sojabönorna ca 4 minuter tillsammans med pastan. Låt sedan allt rinna av i ett durkslag. Blanda tomatpeston och vattnet i pastakastrullen och värm försiktigt. Vänd ner pastan och bönorna. Blanda salladen med mozzarella och servera till pastan och sojabönorna.
1/2 cosmopolitansallad 2 förp mini- mozzarella (à 150 g) 1 msk olivolja 1 msk rödvinsvinäger 1 krm salt 1 krm peppar 250 g färsk tortellini (soltorkad tomat) 250 g färsk ravioli (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 1 dl tomatpesto 1 dl vatten
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
3 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt