Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Renskav | ||
1 krm | Rosmarin - torkad | |
5 pc. | Enbär | |
140 g | Bacon Skivat | |
1 pc. | Gul lök | |
5 dl | Soyabaserad matlagning | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Kinesisk soja | |
100 g | Lingon Fryst | |
240 g | Renskav |
Hetta upp lite olja i en stekpanna och lägg ner fryst renskav i pannan. Vänd på köttet emellanåt och riv med två gafflar köttet i strimlor. När renskaven börjar bli brynt lägg i bacon som du skurit i småbitar och stek tillsammans. Tillsätt hackad lök och fräs en stund med köttet. Tillsätt sedan 5 st lätt stötta enbär samt rosmarin och Soja-grädde. Tillsätt 1 msk kinesisk soja och rör ihop.
Servera med Potatismos gjord på sojamjölk och rårörda lingon (tina lingon och rör ihop med strösocker).
Smaklig måltid.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge