Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Smör | |
2 pc. | Citron | |
1 pc. | Sesamfrö | |
300 g | Laxfilé | |
1 dl | Olivolja, Extra Virgin | |
1 g | Färsk laxfilé | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
400 g | Spaghetti | |
3 dl | Parmesanost |
1 Citronpastan: Vispa ihop citronskal och -saft, olivolja, 2 dl av parmesanosten, basilika och persilja. Smaka av med salt och peppar. 2 Koka spagettin i lättsaltat vatten men häll av kokvattnet ett par minuter före den koktid som anges på förpackningen. 3 Pastan ska vara mjuk utanpå men ha en hård kärna i mitten. 4 Häll tillbaka spagettin i grytan och blanda i såsen och resterande (cirka 1 dl) parmesanost. Vänd runt minst en minut för att pastan ska ta smak av såsen. 5 Laxen: Skär laxen i kuber och vänd dem i sesamfrö. Stek laxen runtom på medelstark värme i smör. Krydda med flingsalt. 6 Strö laxkuberna över spagettin och servera tillsammans med resten av osten.
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta