Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
100 g | Valnötter | |
10 g | Smör | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 pc. | Rödbetor Färsk | |
100 g | Färsk bladspenat | |
1 tsp | Salt | |
800 g | Kycklinglårfile | |
4 dl | Bulgur | |
1 pc. | Rödlök | |
Getostkräm | ||
1 tsp | Honung | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
100 g | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
200 g | Getost, Chevre |
Sätt ugnen på 175 grader. Skala rödbetorna och skär dem i klyftor. Koka rödbetorna i lätt-saltat vatten ca 15 min.
Koka bulgur enligt anvisning på paketet.
Salta och peppra kycklingen efter smak och stek filéerna i en panna med lite smör och olja tills de får en fin stekyta. Lägg över kycklingen i en ugnsfast form och sätt in i ugnen ca 5-10 min eller tills kycklingen är helt genomstekt.
Skölj ur pannan och stek valnötterna hastigt på medelvärme med honung och lite smör.
Mixa getosten med yoghurt, salt, svartpeppar och honung i en matberedare eller med en stavmixer till en slät konsistens.
Blanda bulgur med sköljd spenat, rödbetsklyftor, kyckling och ½ rödlök i tunna skivor på ett fat. Toppa med valnötter och servera med getostkräm.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel